Veldboeket bezorgen in Utrecht

Ben je op zoek naar een mooi veldboeket? Misschien is het voor een speciale gelegenheid of wil je jezelf eens een boeket cadeau doen. Ik bezorg jouw veldboeket met plezier bij jou thuis in Utrecht!

Waarom een veldboeket laten bezorgen in Utrecht?

Een veldboeket is een vrolijke samenstelling van verschillende kleuren bloemen en passen eigenlijk in elk interieur. Het heet een veldboeket omdat deze bloemen net uit het veld geplukt zijn. Het veldboeket is samengesteld met bloemen van verschillende hoogtes, dit geeft een enthousiast uniek en is alles behalve klassiek. Het veldboeket is perfect om cadeau te doen aan iemand die je wil opvrolijken, door alle kleuren bij elkaar word je er werkelijk blij van. Maar ook als je jezelf eens wil verwennen met een mooi boeket in huis is het veldboeket een perfecte optie.

Veldboeket bezorgen in Utrecht
Veldboeket bezorgen in Utrecht

Andere boeketten

Naast veldboeketten bezorg ik bijvoorbeeld ook droogbloemen. Het voordeel van droogbloemen is dat ze veel langer mooi blijven dan verse bloemen. Kies voor de Plukbox en geef iemand een setje cadeau waarmee je je eigen droogbloem creatie maakt. Het pakket bevat droogbloemen en klei, je kunt kiezen uit diverse combinaties. Ga voor een vintage stijl met warme, donkere kleuren of kies voor vrolijke of natuurlijke tinten. Of combineer meerdere thema's om zo een unieke Plukbox te ontvangen. Naast de populaire Plukbox bezorg ik ook rozen, klassieke boeketten en boeketten in allerlei kleuren en maten.

Sfeerimpressie

Op maat

Ben je op zoek naar een passend boeket voor een speciale gelegenheid? Als florist in Utrecht stel graag een uniek boeket voor jou samen met de bloemen die jij mooi vindt. Zo stel ik regelmatig boeketten op maat samen voor bijvoorbeeld een bruiloft. Omdat dit een bijzondere dag is wil je natuurlijk ook een bijzonder boeket die bij jullie past. Neem contact met mij op om jouw wensen door te nemen, ik zal een prachtig boeket voor je samenstellen.

Bezorging

Je kunt jouw veldboeket, Plukbox of het boeket dat ik speciaal voor jou heb samengesteld ophalen bij de bloemenstudio in Utrecht. Maar ik bezorg hem ook graag op mijn bakfiets bij jou aan huis in de omgeving Utrecht. Laat mij vooraf weten wanneer je hem precies bezorgd wil hebben en ik zal hem op het gewenste tijdstip aan je overhandigen. Doe je een boeket cadeau aan iemand? Geef dit door bij je bestelling en ik zal ervoor zorgen dat het een feestelijk uiterlijk krijgt, een persoonlijke boodschap is optioneel.

Logo PlukTruck Transparant