Florist in Utrecht

Ben je op zoek naar een florist in Utrecht voor een speciale gelegenheid? Of wil je graag een mooi boeket bestellen die kan worden bezorgd in Utrecht? Ik stel graag een boeket voor je samen die aan jouw wensen voldoen. Naast de bezorging van boeketten geef ik ook bloemen workshops in Utrecht. Met deze workshop breng ik mijn kennis als florist aan jou over.

Hoe ik begon als florist in Utrecht

Mijn verhaal begon in 2018 met mijn bakfiets vol bloemen, de Pluktruck, hiermee stond ik op markten en evenementen en maakte ik mensen blij met plukboeketten. Later stond ik met de Plucktruck op bedrijfsfeesten en volgden er leuke samenwerkingen met winkels en horeca. Inmiddels mag ik elke dag ontzettend leuke dingen doen, ook zonder de bakfiets. Ik werk nu namelijk fulltime als florist vanuit mijn bloemenstudio; mijn werkplaats en absolute lievelingsplek. Vanuit hier bezorg ik boeketten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ik ben bruidsbloemist, geef workshops en ben altijd in voor toffe samenwerkingen. Als bloemen maar de hoofdrol spelen, want daar word ik gelukkig van.

Florist in Utrecht
Florist in Utrecht

Bloemen workshops in Utrecht

Ik geef verschillende soorten workshops in Utrecht. Als florist heb ik namelijk kennis over vormgeving, verschillende technieken en weet ik hoe je een boodschap overbrengt met bloemsierkunst. Omdat ik merkte dat andere mensen het ook leuk vinden om hierover te leren besloot ik om workshops te organiseren. De workshops die ik geef zijn geschikt voor allerlei soorten groepen van verschillende leeftijden. Ik kom bij jou aan huis, op locatie of je kunt gezellig langskomen bij mijn bloemenstudio. Ik zorg ervoor dat alle middelen en bloemen aanwezig zijn om een prachtig boeket samen te stellen.

Sfeerimpressie

Als florist in Utrecht lever ik maatwerk

Voor een uniek boeket kun je bij mij terecht. Omdat iedereen een andere smaak heeft en boeketten gebruikt worden voor verschillende gelegenheden komen hier ook andere bloemen bij kijken. Wil je een boeket dat echt speciaal is? Laten we samen jouw wensen doornemen, ik stel vervolgens een boeket samen en bezorg hem op de gewenste dag en tijdstip. Zo weet je zeker dat jouw bijzondere boeket ook op zijn mooiste is op het moment dat het nodig is.

Bestel een boeket

Als florist in Utrecht bezorg ik graag boeketten aan huis. Bestel je vandaag een boeket? Dan bezorg ik hem morgen, of op een andere dag naar wens, bij jou aan huis met mijn bakfiets. Je kunt de boeketten ook komen ophalen in mijn bloemenstudio in Utrecht.

Logo PlukTruck Transparant