Bloemist Utrecht bezorgen

Als bloemist in Utrecht bezorg ik allerlei boeketten aan huis. Ik werk in mijn bloemenstudio, hier kun je jouw gepersonaliseerde boeket komen ophalen. Met mijn bakfiets breng ik de bloemen ook met alle liefde voor je aan huis.

Bestellen

Bestel een boeket via mijn webshop en ik lever hem voor je aan huis. Het mooie van bloemen is dat mensen er zo blij van worden. Bij de bezorging van een boeket heb ik het genoegen om mensen hun glimlach te zien stralen. Bloemen hebben nu eenmaal een positief effect op mensen, vooral als het een verrassing is. De kracht van bloemen is de vreugde die ze met zich meebrengen, dit werkt stressverlagend en geeft een langdurig geluksgevoel. Voor mij is dit puur genot!

Bloemist Utrecht bezorgen
Bloemist Utrecht bezorgen

Workshops

Word je net zo vrolijk van bloemen als ik? Misschien wil je dan eens ervaren hoe het is om in de schoenen van een florist te staan. Tijdens mijn workshop leer je hoe je een boeket samenstelt die geschikt is voor het thema dat je kiest. Welke kleuren passen bij elkaar en wat is de juiste verhouding? Ook leer je over diverse technieken en regels die zich voordoen bij het samenstellen van een boeket. Na deze workshop ga je niet alleen met een grote glimlach naar huis, maar ook met je zelfgemaakte bloemsierkunst. De workshop kan zowel op locatie als in de bloemenstudio worden gevolgd.

Sfeerimpressie

Bloemist in Utrecht en bezorgen

Als bloemist in Utrecht bezorg ik jouw boeket met alle liefde. Bestel een boeket via mijn webshop of neem contact met mij op als je bijzondere wensen hebt. Misschien wil je wel een boeket samenstellen dat uniek is, omdat het gaat om een unieke gelegenheid. Ook als het een cadeautje is mag je dat vermelden, ik kan er een persoonlijke boodschap bij doen als je dat leuk vindt. Met veel zorg en aandacht worden de bloemen naar het adres vervoerd, ik laat je altijd op tijd weten hoe laat ik er ben. En zodra de deur open gaat, mag ik weer een nieuwe glimlach zien.

Ik help je graag

Of het nu gaat om een bezorging, een bloemen workshop in Utrecht, of een boeket op maat. Je kunt mij altijd via e-mail benaderen of telefonisch contact opnemen. Ik help je graag met speciale wensen voor bijvoorbeeld bruiloften, verjaardagen, jubileums, vrijgezellenfeesten of gewoon omdat je iemand anders wil laten weten hoe bijzonder je die persoon vindt.

Logo PlukTruck Transparant