Bloemen workshop in Utrecht

Word jij ook zo vrolijk van bloemen? Dan is een bloemen workshop in Utrecht wat voor jou. Ga aan de slag met je favoriete bloemen en creëer een prachtig boeket, geef hem aan je geliefde of geniet er zelf van. Tijdens deze workshop leer je de fijne kneepjes van het vak.

Over de bloemen workshop in Utrecht

Tijdens de workshop leer je alles over bloemschikken. Je gaat verschillende boeketten samenstellen en leert over de stijlen die worden gebruikt bij het bloemschikken. Zo zal een bruiloft boeket een ander uiterlijk hebben dan een boeket voor een begrafenis. Na het volgen van deze workshop weet je welke bloemstukken bij elkaar passen, welke technieken er bij bloemschikken worden gebruikt en neem je natuurlijk je prachtige boeket mee naar huis. De workshop duurt ongeveer 2 uur en de drankjes zijn inbegrepen. Begint het bij jou al te kriebelen? Wie weet staat er een toekomst als florist op je te wachten.

Bloemen workshop in Utrecht
Bloemen workshop in Utrecht

Bloemschikken

Op basis van vormgeving en techniek ga je aan de slag met bloemsierkunst. In de bloemschikwereld zijn er bepaalde stijlregels verbonden aan een thema dat je kiest voor je boeket. Dit noem je ook wel formele vormgeving, daarnaast is er ook informele vormgeving waarin je vrij bent om je creativiteit te uiten met wat je hebt geleerd. Breng een gevoel of boodschap over door creatieve vormgeving en het eindresultaat zal een verhaal krijgen. Een prachtig boeket heeft de juiste verhoudingen, de compositie van een boeket komt ook aan bod. Na het volgen van deze workshop zul je rijker zijn met deze kennis.

Sfeerimpressie

Uitje

Een bloemen workshop in Utrecht is een fantastisch uitje voor verschillende soorten groepen. Je kunt met een grote groep terecht in de bloemenstudio in Utrecht, maar het is ook mogelijk om een workshop bij jou thuis te geven of op een andere locatie naar wens. Bloemschikken is een creatieve activiteit en past perfect bij een babyshower of vrijgezellenfeest. Maar ook als je zin hebt om wat nieuws te leren met vrienden of familie die houden van bloemen is de workshop geschikt. Heb je speciale wensen of wil je iemand verrassen? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Als bloemist in Utrecht bezorg ik ook

Naast het verzorgen van workshops bezorg ik ook graag prachtige boeketten bij jou aan huis. Zo kun je kiezen uit diverse soorten boeketten die met zorg en aandacht door mij zijn samengesteld. Of ga voor een boeket op maat indien het voor een speciale gelegenheid is waar je specifieke wensen voor hebt.

Logo PlukTruck Transparant