Van kriebels tot passie

Als klein meisje kriebelde het al. Letterlijk. Grassprieten in mijn kleren en takjes en blaadjes in mijn schoenen. Al zo lang ik me kan herinneren word ik intens blij van alle flora in de natuur. Maar ook al het moois in tuincentra en bloemenwinkels heeft me altijd een blij gevoel bezorgd. Die geuren, die kleuren.. En mijn liefde, inmiddels passie voor bloemen, groeide en bloeide.

Een paar jaar geleden begon er weer iets te kriebelen. Vanbinnen, dit keer. Ik wilde iets doen waar ik elke dag plezier aan zou beleven, van mijn passie mijn werk maken.

Van passie tot PlukTruck

Ik volgde de floristenopleiding die ik afrondde in 2017. Een half jaar later startte ik vastberaden met PlukTruck, want werken met bloemen was en is wat ik het allerliefste doe.

Een eigen bloemenwinkel openen, dat was mijn droom niet. Ik wilde naar buiten op avontuur, veel mensen ontmoeten, leuke samenwerkingen aangaan, lekker op pad zijn en mensen laten prikkelen. Al die wensen samen brachten me tot het idee van een kleine, mobiele bloemenwinkel. Een flower truck.. Een Pluktruck!

Op zoek naar de perfecte PlukTruck stuitte ik op een te gekke, vintage bakfiets. Liefde op het eerste gezicht. Mijn beste vriend, mijn stalen ros, mijn PlukTruck.

Lt.Ut.Sz
Lt.Ut.Gr.